Diensten

Het concept van Verkoopstyling kan toegepast worden in verschillende situaties. U kunt hierbij denken aan de woning waarin u zelf nog woont, een onbewoonde woning deels gemeubileerd, een leegstaande woning of een vakantiewoning. Maar ook als u een woning wilt verhuren, immers een aantrekkelijk gepresenteerde woning ‘verkoopt’ beter.

Verkoopstyling voor particulieren

U heeft het gevoel dat de woning goed op orde is voor de verkoop, maar wilt dit zekerheidshalve nog even getoetst hebben. Gezamenlijk zullen we nauwgezet de woning doorlopen en waar nodig advies geven voor de ‘finishing touch’. Dit valt onder de noemer basic.

Mocht u het prettiger vinden om de restyling van de woning geheel door ons uit te laten voeren, dan neemt u het complete pakket af.

Inrichten leegstaande woningen

Een leegstaande woning spreekt wat lastiger tot de verbeelding. Het is niet eenvoudig de juiste verhoudingen in een lege ruimte goed in te schatten. Door de woning in te richten met diverse meubels en accessoires kunnen we een warme en eigentijdse sfeer aanbrengen.

Restyling vakantiewoning

Wat voor een reguliere woning geldt is feitelijk ook van toepassing op een vakantiewoning. Of u deze nu wilt verkopen of verhuren, een sfeervol ingerichte woning biedt betere kansen om geïnteresseerden aan te trekken.

Interieurstyling

Mocht u in de tussentijd zelf een nieuwe woning op het oog hebben en u bent aan het dubben hoe een en ander eruit moet gaan zien, dan kunt u zich door ons laten inspireren voor de inrichting.

Wilt u uw woning niet verkopen, maar wel een ‘facelift’ geven dan denken we graag met u mee voor een geschikte metamorfose.

Verkoopstyling voor makelaars

Ook makelaars  kunnen CK House & Styling inschakelen voor advies over verkoopstyling voor hun woningenbestand.

Verkoopstyling voor woningbouwverenigingen

Voor woningbouwverenigingen die een huurwoning in de verkoop willen zetten is het eveneens mogelijk om van onze expertise gebruik te maken.

Meubelverhuur

Voor het inrichten van een leegstaande woning kan gebruik worden gemaakt van het huren van meubilair.

Een andere optie is het aanschaffen van modules van karton voorzien van een stoffen hoes (bank, fauteuil, poef). Er zijn eveneens modules voor keukens, badkamers en slaapkamers. Het heeft een realistische uitstraling, is kostenefficiënt en heeft geen permanente montage.