Over CK

CK Housestyling CkGraag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Carla Klein en ik ben het gezicht achter CK House & Styling.

Ik ben gecertificeerd House of KIKI Verkoopstyliste en heb in voorgaande jaren een opleidingsmodule binnenhuis-architectuur gevolgd (basisprincipes).

Mijn zakelijke achtergrond ligt voornamelijk in de marketing communicatie bij reclame-/media-adviesbureaus. Daar buiten heb ik een aantal commerciële functies gehad.

Ik ben bevlogen van alles wat met kleur, interieur en materialen te maken heeft. Of het nu een huis, kantoor, winkel, restaurant of hotel is, ik kijk altijd om me heen om me te laten inspireren.

Maar ook tijdens het reizen in verschillende landen raak ik geïnspireerd door de ‘couleur locale’.

Het vermogen om ‘door een woning heen te kijken’ kwam goed van pas toen ik me in het verleden uitgedaagd voelde om een paar zeer gedateerde woningen te verbouwen.

Met CK House & Styling vloeien mijn zakelijke achtergrond en passie voor interieur en kleur samen bij het verkoopklaar maken, stylen en inrichten van woningen.

Graag deel ik mijn enthousiasme en ideëen om u te helpen naar een succesvolle verkoop van uw woning of om samen met u mee te denken voor een mooie en hernieuwde sfeer van uw bestaande huis.

Hartelijke groet,

Carla Klein