Verkoopstyling

Zoals met veel zaken tegenwoordig kent ook de huizenmarkt uitdagende tijden.
Het concurrentieveld is groot. Het is dus essentieel dat uw woning uit het enorme aanbod in het oog springt. Daarnaast speelt een realistische vraagprijs uiteraard ook een belangrijke rol.

Veel potentiële kopers zullen zich in eerste instantie oriënteren op de diverse huizen sites. In deze zoektocht is het niet altijd even makkelijk om de mogelijkheden van de aangeboden woningen te doorzien.

Een goede presentatie van uw woning is derhalve cruciaal. Door een juiste indeling en sfeer te tonen, worden nieuwe kopers geprikkeld en enthousiast gemaakt om uw te koop staande woning te gaan bekijken. Hierdoor worden uw verkoopkansen aanzienlijk vergroot.

CK House & Styling zet uw woning optimaal en onderscheidend in de markt waardoor uw woning sneller verkocht zal worden.

Wat is Verkoopstyling?

“My home is my castle”. Zo ziet een potentiële koper dit ook. De toekomstige woning moet hen meteen omarmen of in ieder geval verleiden om er een kijkje te gaan nemen.

Realiseer u echter dat de inrichting van uw woning, hoe prachtig en verantwoord deze ook is gekozen, niet noodzakelijkerwijs de smaak hoeft te zijn van de zoekende koper.

Om een zo breed mogelijke doelgroep aan te spreken komt verkoopstyling om de hoek kijken.

Verkoopstyling is een vak! Een concept dat zich in Amerika en Engeland al jaren heeft bewezen. Inmiddels is men ook in Nederland overtuigd van de toegevoegde waarde van verkoopstyling (o.a. Vereniging Eigen Huis en diverse TV programma’s die hier aandacht aan besteden).

Uit onderzoek, uitgevoerd door opleidingscentrum House of KIKI (bekend van o.a. het TV programma Uitstel van Executie en TV Makelaar), is gebleken dat bij woningen waarbij geïnvesteerd is in verkoopstyling dit  80% meer kijkers trekt.

Meer kijkers betekent een grotere verkoopkans.

Een woning laten restylen heeft dus vaak meer effect dan het verlagen van de verkoopprijs.

Het concept

Ieder huis is uniek en heeft een eigen karakter. CK House & Styling kijkt met een open blik naar uw woning, doorziet wat de sterke kant van ieder vertrek is en weet deze naar voren te laten komen. Hierdoor wordt de volle potentie van de woning zichtbaar.

Er wordt een neutrale, maar sfeervolle uitstraling gecreëerd. Dit gebeurt op basis van restyling.

Met het restylen worden aanpassingen gedaan in bijv. de opstelling en eventueel weglaten van het bestaande meubilair, kleurgebruik en waar nodig aanschaffen van passende accessoires. Dit alles maakt dat een woning licht en ruimtelijk oogt.

Met de “hands on” aanpak gaan we direct en efficiënt aan de slag! Hierdoor is het mogelijk om uw woning in korte tijd volledig te restylen.

Wanneer uw woning verkoopklaar is, worden er sprekende foto’s gemaakt geschikt voor de diverse huizensites en brochures.