Werkwijze

Voor iedere woning is een oplossing.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat CK House & Styling voor u kan betekenen, neemt u dan contact op voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek bij u thuis.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek nemen we met u de hele woning door. Maar ook om het pand is het belangrijk dat alles op orde is. Het is de eerste aanblik voordat kijkers de woning binnengaan.

Aansluitend worden de diverse mogelijkheden besproken. Tevens zullen we u opmerkzaam maken op de eventuele aandachtspunten van het pand en wat u op voorhand zelf al kan aanpakken bijv. herstel-
werkzaamheden, schilderwerk, opruimen van persoonlijke snuisterijen en andere losse spulletjes, etc.

Offerte

Op basis van de gemaakte afspraken tijdens de intake, wordt een duidelijke en transparante offerte gemaakt. Zo weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u geen onverwachte extra kosten.

Restyling woning

Na goedkeuring op de offerte wordt in overleg met u een afspraak ingepland voor het restylen van
uw woning.

We gaan dan direct aan de slag!

Afhankelijk van de woonsituatie en grootte van de woning duurt een volledige restyling gemiddeld
1 tot 2 dagen.

Fotografie

Als uw woning gerestyled is, worden sprekende foto’s (20-25 stuks) gemaakt geschikt voor het plaatsen op huizensites en in brochures.

Werkgebied

CK House & Styling is gevestigd in Breda en heeft als primair werkgebied West Brabant. Maar ook daar buiten is het mogelijk om van onze diensten gebruik te maken. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.